Cocosel cu sos de soia la cuptor

de Catalina L in Pui, 14 Iul 2022 | 7943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cocosel
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi

Marinata:

  • 30 gr bulion concentrat de rosii
  • 2 linguri sos soia dark
  • 1/2 lingurita ulei de susan
  • 2 linguri ulei de rapita
  • 1/2 Kub de pasare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocosel cu sos de soia la cuptor:

Taiati cocoselul in 4. Curati ceapa si usturoiul.

Tocati usturoiul marunt si taiati ceapa in lamele.

Amestecati ingredientele pentru marinata si ungeti bucatile de cocosel pe ambele parti.

Il puteti lasa sa se imbibeze timp de 30 de minute. Incalziti cuptorul la 160°C.

In tava de cuptor puneti un strat de ceapa, bucatile de cocosel cu marinata deasupra. Acoperiti cu ceapa ramasa si cu usturoiul tocat. Varsati 75 ml d'eau, acoperiti cu un capac sau o foaie de aluminium si puneti la cuptor timp de 50 de minute.


Scoateti, intoarceti carnea, arozati-o si dati din nou la cuptor la timp de 10 de minute la 200 °C fara sa acoperiti.

Scoateti, intoarceti carnea, arozati-o si dati din nou la cuptor timp de 10 minute sa se rumeneasca pe ambele parti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocosel cu sos de soia la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

oanapl 1

19.07.2022, 15:30

Ce apetisant e!

Gherca Daniela 1

22.07.2022, 15:32

bun, bun!:_bd

Rocsi 1

24.07.2022, 20:26

Ce bine arata si ce minunat s-a rumenit!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor