Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pozele nu sunt foarte reusite, dar mi-a plăcut cea prezentată pentru că atunci cand făceam poze, fetița mea cea obraznica mi-a ,, furat,, pâinea din farfurie.
Pentru început spălăm peștele și îl curățăm de solzi, după care il tăiem in bucati mai mari sau mai mici după preferință.
Apoi așezăm bucățile intr-o cratiță si adaugăm pe rând : ulei, oțet, delikat si piper după gust si 3-4 frunze de foi dafin.
Acoperim cu apă cat sa cuprindă peștele si lăsăm să fiarbă la foc moderat, fără a amesteca deoarece pestele fierbe foarte repede si riscăm sa se sfărâme.
Când apa a scăzut la jumătate adaugăm cele 2 linguri de bulion amestecând ușor, după care se mai lasă sa fiarbă 15 minute.
Se servește cald dar si rece cu paine sau mămăliguță (eu aleg varianta a doua pentru că iubesc mamaliga).
Poftă Bună sa aveți!
1
Si ienibaharul este foarte bun de adăugat iar piperul este de preferat de folosit cel boabe.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult