Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor

de MotanLaOale in Paste, 14 Aug 2021 | 3256 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste Cometti rigati
  • 300 g branza telemea de oaie
  • 300 g smantana
  • 300 g carnati cabanosi
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • unt pentru uns vasul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Carnatii se taie rondele si se prajesc pana se rumenesc frumos.

Intr-un castron, se amesteca branza rasa, cu smantana si ouale.

Se amesteca pastele cu amestecul de branza, cu carnatii prajiti si se omogenizeaza.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pun pastele omogenizate si se niveleaza.

Se presara deasupra cascaval ras.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25-30 de minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor