Compot de prune

de Cofetarul Vesel in Bauturi, 28 Aug 2017 | 2204 vizualizari

 

Aceasta bautura este foarte buna si poate fi consumata oricand. Va recomand cu drag, aceasta reteta!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 kilograme de prune
  • 4 litri apa
  • 600 grame zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de prune:

Mai intai pregatim siropul. Vom amesteca zaharul cu apa pana cand se va dizolva complet. Vom pune cate 5-10 prune intr-un borcan, in functie de marimea lui. Vom pune siropul in borcane(siropul nu trebuie sa depaseasca gura borcanului). Punem borcanele intr-o oala, o umplem cu apa si punem compotul la fiert cam o ora. Dupa ce prunele isi schimba culoarea si coaja se desprinde de pe ele, putem lua compotul de pe foc. Scoatem borcanele din oala si le lasam la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

29.08.2017, 15:50

bun, bun!

Rocsi 1

30.08.2017, 20:05

Imi place compotul de prune!

mirela0911 1

31.08.2017, 22:13

Asa fac si eu! Foarte bun!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Compot de prune