Compot de rubarba

de housy in Sirop / Compot, 10 Sep 2011 | 6630 vizualizari

 

- un pic desirat...dar a fost gustos! :)

 

INGREDIENTE

  • 20 tije de rubarba
  • 3 linguri de zahar  (sau dupa gust)
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 l apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de rubarba:

 - se curata firele de rubarba de partea lemnoasa

 - se spala bine si se taie bucati lungi cam de 3 cm

 - se pune apa pe foc

 - se adauga zaharul si zeama de lamaie

 - cand apa clocoteste se pune rubarba si se lasa pe foc pana se inmoaie fructul (eu am uitat de el pe foc si s-a desfacut de tot)

 - se serveste caldut sau rece de la frigider 

 

 

                                        Enjoy it !  Alternativa la racoroasa  limonada de vara !

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

madi_marin 1

10.09.2011, 18:25

nu am mancat niciodata ..... nu am gasit de cumparat nicaieri.....

MotanLaOale 1

12.09.2011, 09:04

nici eu nu am mancat

jolygina 1

12.09.2011, 09:20

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de piersici