Conopida cu branza albastra si fistic

de Panacris in Mancaruri de legume, 2 Apr 2019 | 1714 vizualizari

 

Mno, conopida nu e prea apreciata, in Casa Zmeilor, de branza cu mucegai ce sa mai spun. Am incercat sa le imprietenesc si innobliez, gratin-ul, cu mix de salata si fistic. Sincer eu am fost foarte incantata, Zmeisorii, au dat pas. :D   Astept evaluariile voastre! ;) Spor si pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • conopida 1 bucata de cca. 500 g,
  • branza albastra Blue Village cca. 250 g,
  • sare Hymalaya 1 lingura,
  • boia dulce ½ lingurita,
  • fistic cca. 100 g,
  • mix de salata verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu branza albastra si fistic:

Conopida curatata, desfacuta buchetele, spalata se pune la fiert in apa rece, cca. 1000 ml, cu o lingura de sare la foc mic, semiacoperit cca. 30 de minute, sau la Crock Pot cca. 90 minute pe modul High.

Dupa ce s-a gatit al dente, conopida se scoate din apa, se asaza intr-un vas termorezistent, branza albastra, sau cu mucegai cum i se spune popular, se rupe bucatale si se asaza peste buchetelele de conopida. Apoi se da la gratinat, copt, cca. 10 minute, la cca. 200 grade C.

Conopida se serveste fierbinte cu mix de salata si fistic sarat.

Spor si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu branza albastra si fistic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de conopida