Conopida cu cartofi la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 6959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 cartofi potriviti ca marime
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 100 ml lapte
  • cateva rosii uscate din borcan
  • 2 linguri capere din borcan
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu cartofi la cuptor:

Conopida se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare.Se scurge apoi de apa si se lasa sa se racoreasca.

Cartofii se curata de coaja,se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare.Se scurg apoi de apa si se lasa sa se racoreasca.

Se unge cu unt o tava antiaderenta si se aranjeaja conopida si cartofii intr-un singur strat.

Apoi se adauga rosiile,taiate fasii si caperele.

Deasupra se presara cascavalul dat pe razatoarea mare.

Ouale se bat cu smantana si laptele.Se potriveste gustul de sare si piper si se toarna deasupra .

Se da la cuptorul preincalzit la 180 si se lasa 30-45 min pt.gratinare.

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt orientative.

2

Daca vreti puteti adauga si cubulete de sunca presata sau carnat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu mozzarela si mac