Conopida la cuptor cu mozzarela si mac

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 9461 vizualizari

 

Pentru ca este conopida pe toate tarabele , am pus de o conopida la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4oua
  • 2 linguri faina soia
  • 125 gr mozzarella
  • 100 ml smantana
  • Sare
  • Piper alb
  • 3 linguri mac
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor cu mozzarela si mac:

Conopida o desfacem buchetele si o tinem in apa rece cam o jumate de ora.

O punem la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie mai mult de jumate .

O strecuram si o lasam sa stea pana cand pregatim ceea ce ne trebuie.

Pregatim o tava in care punem bucatele de unt

Intr-un bol punem ouale , sare , piper alb si le batem cu un tel in forma de para .

Adaugam faina de soia (daca nu aveti faina de soia puteti sa folositi orice alt tip de faina) si amestecam bine  adaugand smantana .

Conopida o punem in tava si turnam peste ea amestecul format mai sus .

Amestecam cu mana conopida in tava astfel incat sa fie acoperita fiecare bucatica si aranjam sa fie cat mai uniforma compozitia in tava .

Deasupra rupem mozzarella si dam la cuptorul incins pentru 20 minute .

Scoatem tava si presaram deasupra macul dupa care mai dam la uptor pentru inca 5-10 minute . Sa se rumeneasca bine deasupra.

Se poate servi cald sau rece .

 

 

 

TIPS-URI

1

se poate face si cu alt tip de branza

2

sau la fel de bine se pot adauga carnati

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu mozzarela si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

DIANA B 1

29.10.2013, 15:08

Acum am si eu o budinca de conopida la cuptor ... miroase criminal in bucatarie

anca_rm 1

29.10.2013, 15:34

Krysty

anca_rm 1

29.10.2013, 15:34

Diana , te cred -- Pofta Mare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor