Conopida pane

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2009 | 28262 vizualizari

 

Pana acum eu faceam conopida pane altfel decat in aceasta reteta, si anume o rupeam in buchetele mai mari, o fierbeam , o dadeam prin faina si ou si o puneam la prajit. Am schimbat reteta, si noua ne place mult mai mult asa cum o fac acum, inainte ou era doar deasupra, si in mijloc era doar conopida fiarta, iar in reteta asta e un amestec de ou si conopida. Tocmai fac acum, si am zis sa pun si reteta, pana fierbe conopida. :D

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • 2-3 oua (in functie de cat de mare e conopida)
  • o lingura lapte
  • 2-3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se rupe conopida buchetele mici si se fierbe, cu putina sare. Nu trebuie sa fie foarte fiarta, ca e prea apatoasa.

Se bat ouale intr-un castron mai mare, se condimenteaza, se pun laptele si faina si se omogenizeaza, sa nu ramana cocoloase. Eu folosesc un tel.

Conopida bine scursa de apa se pune peste compozitia de oua, din care se ia cu lingura si se pune in uleiul incins, la prajit.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ala_oancea 1

23.11.2009, 14:57

Si mie imi place conopida, si pane, si salata cu maioneza, si in ciorbita. Cruda inca n-am incercat ...

andreea_angelo 1

16.11.2012, 19:18

mia lasat gura apa......trebuie sa fac si eu cat de curand,mancarurile simple sunt cele mai bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pirosti cu cartofi