Cookies cu fulgi de ovaz si fructe de padure

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 13 Mar 2016 | 5446 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare:

  • doua banane bine coapte
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • o mana de fructe de padure
  • optionale: ciocolata cu lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cookies cu fulgi de ovaz si fructe de padure:

Se paseaza bananele cu o furculita, se adauga fulgii de ovaz si fructele de padure.

Se amesteca pentru incorporarea completa si cu ajutorul unei lingurite se formeaza bilute.

Se aduga si ciocolata rupta bucati si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc pentru 15-20 minute sau pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cookies cu fulgi de ovaz si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dya Daniela Andrei 1

15.03.2016, 22:25

multumesc!

RuxyRux 1

16.03.2016, 22:44

Delicioase....

Dya Daniela Andrei 1

17.03.2016, 17:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de hribi (Грибная юшка)