Copac aperitive cu fructe

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2010 | 9623 vizualizari

 

am ales o alta varianta de a impodobii copacelul luat din primul salariu :D :))

 

INGREDIENTE

  • in primul rand avem nevoie de copacul aperitiv de la decorix
  • boabe de struguri albi
  • un mar
  • o piersica
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copac aperitive cu fructe:

Pt inceput  montam copaceleul.

Spalam fructele.

Marul si persica le taiem cubulete.

Trecem la impodobirea copacului:D

Infigem usor strugurii si cubuletele de mar si piersica in ramurile copacului, iar la baza punem alune.

Acest copac este de efect si cu siguranta musafirii vor fi uimiti si incantati de el.

Hai ca le-am facut reclama celor de la decorix, nu ca nu ar fi avut destula pe site :))

TIPS-URI

1

puteti folosii fructele care va plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Copac aperitive cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Teo 1

01.10.2010, 21:08

parca e la mine in gradinita, pe masuta de modelaj !imi place !

nadina73 1

02.10.2010, 02:11

super l-am primit si eu,inca nu i-am facut porbasuper

Dana Cristea - pusikmea 1

03.10.2010, 08:24

va multumesc fetelor, intr-adevar e micut si putin instabil insa acum doar nu te plimbi cu el pe la vecini

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Arici tepos si fitzos aperitiv