Copanele cu cartofi,rosii si rozmarin(la cuptor)

de lilik in Pui, 9 Apr 2011 | 4170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 1/2 cutie pelati(maruntitti)
  • 2 catei de usturoi
  • cartofi 6-7
  • sare,piper
  • rozmarin
  • 1 pahar cu apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu cartofi,rosii si rozmarin(la cuptor):

Spalam copanelele si le punem la rumenit in tava unde le vom baga la cuptor,le intoarcem pe toate partile,apoi punem rosiile(transformate in suc),cartofii taiati cubulete,apa,sare,piper si rozmarin.

Dam tava la cuptor la 180°-200° pana puiul si cartofii sunt gata(circa 40-50de minute) intorcand puiul si cartofii in cand in cand.

Servim copanelele cu cartofii si cu sosul obtinut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu cartofi,rosii si rozmarin(la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie si usturoi