Copanele cu margarina la cuptor

de Ramonaky in Pui, 30 Mai 2010 | 7303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 6 linguri de margarina
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • delikat
  • marar
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu margarina la cuptor:

Spalam bine pulpitele avand grija sa nu rupem pielita de pe ele.

Maruntim usturoiul.

Amestecam margarina cu: sare,piper,delikat,usturoi si marar si omogenizam pana devine o pasta.

Formam cate un "buzunarel" din pielita pe fiecare copanel.In fiecare buzunarel bagam cate o lingurita de amestec de margarina.Cu restul de amestec ungem la sfarsit toate copanelele.

Intr-o tava punem putin ulei,adaugam copanelele si le dam la cuptor pt 35-40 de min,la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu margarina la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui fierte in vin