Corabioare de vinete

de Mirela_Tilvescu in Mancaruri de legume, 6 Oct 2012 | 3843 vizualizari

 

Chiar nu stiam ce sa gatesc azi pt pranz,dar sotul meu mi-a adus aminte de reteta aceasta usoara si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mai mari
  • 300 g piept de pui
  • 6 felii de cascaval
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel zucchini
  • 4 rosii
  • 1 morcov ras
  • 1 ceapa mare
  • 1 foaie dafin
  • sare si piper
  • ulei de foarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare de vinete:

Se taie vinetele pe jumatate si se scoate miezul cu o lingura.Intr-o cratita se prajeste pieptul de pui taiat cubulete ,dupa care se scoate pe o farfurie si se da deoparte.Se caleste ceapa taiata solzisori cu foaia de dafin pana devine transparenta.Apoi se adauga ardeiul tocat,morcovul ras,dovlecelul cubulete,miezul de la vinete si se lasa sa se caleasca bine,dupa care adugam rosiile rase fara pielite si lasam sa scada si ultima oara adaugam pieptul de pui prajit.Se da la cuptor pt 40 min.,dupa care se scot si  se pune cascavalul deasupra si se mai lasa 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor