Cornulete aperitiv (Reteta 300)

de Lavinia in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2014 | 5011 vizualizari

 

Iata ca am ajuns si la reteta cu numarul 300...Un numar frumos care merita un tort sau o prajitura,dar va urma :D Pana atunci va las niste cornulete aperitiv foarte bune care merg de minune alaturi de un pahar de bere rece :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 2 carnati
  • 2 felii kaizer
  • cateva felii de salam
  • mac
  • susan
  • 1 ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete aperitiv (Reteta 300):

Aluatul foietaj se lasa la dezghetat peste noapte in frigider sau cateva ore la temperatura camerei.

Carnatii se taie in bucati apoi fiecare bucata se taie in doua ,longitudinal.

Feliile de kaizer se taie si ele in bucati iar salamul se ruleaza.(daca sunt mari feliile de salam,cum am avut eu,se taie in doua)

Aluatul de foietaj se taie in patrate de aprox 4 cm.

Se intinde apoi usor in palma,se pune umplutura dorita si se ruleaza strans.

Se aseaza cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt,se ung cu ou si se presara mac/susan dupa preferinta.

Se dau cornuletele in cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor.

TIPS-URI

1

Din cantitatile date mi-au iesit 2 tavi de cornulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete aperitiv (Reteta 300)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Merisor 1

03.09.2014, 20:28

Vrednicutoooo! La cat mai multe retete delicioase, ca prea bune si frumoase le faci!

Rocsi 1

03.09.2014, 21:53

Faine! La cat mai multe reteta fata priceputa

gaby_duceag 1

05.09.2014, 08:03

Bravo!
Felicitari pentru toate retetele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv cu pasta de ardei si branza