Cornulete cu magiun de prune

de MonaMimi in Dulciuri, 25 Sep 2013 | 5570 vizualizari

 

am gasit reteta pe internet ,pe cat de simpla pe atat de buna se topesc in gura atat sunt de bune

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 linguri otet
  • 9-10 linguri apa
  • 450 g faina
  • 150 g zahar pudra vanilat
  • 1 borcan de magiun de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu magiun de prune:

Untura cu praful de copt stins in otet si apa se freaca cu lingura pana la omogenizare si arata ca o maioneza,adaugam apoi faina si framantam 10-15 minute pana aluatul nu se mai lipeste de maini.

Impartim aluatul in  2 bucati,intindem o foaie potrivit de groasa cam 2cm, punem umplutura pe margine, rulam pana nu se mai vede umplutura, taiem cu un cutit langa zona unde se suprapune, apoi taiem bucatele ruloul obtinut.

Repetam operatiunea pana la terminarea aluatului, punem cornuletele la cuptor la foc potrivit 30 minute,cat sunt fierbinti le trecem prin zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu magiun de prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat