Cornulete cu nutella si marmelada

de adry88 in Dulciuri, 12 Noi 2013 | 3241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj(900 g)
  • crema de nutella
  • marmelada
  • zahar pudra
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu nutella si marmelada:

Lasam sa se dezghete aluatul la temperatura camerei.

Intindem aluatul putin cu sucitorul, taiem tringhiuri si adaugam cate o lingurita de nutella pe partea cea mai lata si rulam cat mai strans.

Repetam pana terminam(eu am facut si cu marmelada)

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul cu putin zahar pudra si ungem cornuletele.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nutella si marmelada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete de post cu nuca si dulceata de capsuni