Cornuri cu finetti

de ionela2682 in Dulciuri, 23 Apr 2010 | 10630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame faina alba
  • 250 mililitri lapte
  • 50 mililitri ulei
  • 1 plic drojdie
  • 1 gram sare
  • 200 grame rahat sau finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu finetti:

Amestecam putina  faina,cu sare  , laptele si drojdia formam maiaua pe care o lasam la crescut adaugam zaharul,,  uleiul si restul de faina framantam cateva minute, il acoperim, si-l lasam sa creasca inca 1/2 ora.

Intindem foaie din aluat si formam cornuri umplute cu rahat , marmelada sau finetti, le ungem cu ou presaram mac si le coacem circa 30-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu finetti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere