Cornuri surpriza

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 4453 vizualizari

 

daca azi a fost ziua painicilor si a chiflelor, am strecurat si cate un cornulet surpriza, tot pentru doru, insa va servesc si pe voi cu mare drag

 

INGREDIENTE

pt cornuri:

  • 200 gr faina
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • cateva picaturi de ulei
  • sare
  • 5 gr drojdie

pt umplutura surpriza:

  • carnati
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri surpriza:

Pregatim aluatul ca la chifle cu branza

Dupa ce am pregatit aluatul si l-am lasat la dospit, taiem 2-3 bucati de coca, pe care le intindem cu mana sub forma de dreptunghi, apoi ungem cu smantana si punem cate o bucatica de carnat in mijloc, dupa care incercam sa aducem jumatate din dreptungi peste carnat.

Le punem in tava unsa cu ulei si le mai lasam  30 de minute la dospit dupa care le punem la copt la foc mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.06.2010, 13:10

cum sa nu adina, se poate

nadina73 1

29.06.2010, 12:27

danuta mai ai sau le-a mancat doru toate?si ne amagesti cu pozele

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 14:06

nu mai sunt de mult nadina

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton