Costita cu cartofi

de Ina in Mancaruri cu carne, 14 Iul 2011 | 6484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coasta de porc - 10 bucati
  • 7-8 cartofi 
  • 2 cepe
  • un morcov
  • rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita cu cartofi:

Cartofii se curata, se spala, se taie in bucati  si se rumenesc  partial ( 5 minute ) in tigaia Dry Cooker ( sau se prajesc in ulei ). Costita se feliaza si se prajeste si ea.

Punem la prajit ceapa si morcovul tocate marunt. Adaugam sare, piper si rosii in bulion, apoi costita prajita. Lasam sa fiarba impreuna, iar cand carnea e bine patrunsa adaugam si cartofii si mai lasam pe foc pana sunt bine fierti si acestia. Oprim focul  si presaram deasupra patrunjel verde  si marar .

 Am servit cu conopida murata.

TIPS-URI

1

Cartofii si carnea partial prajite dau o aroma deosebita mancarurilor

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc, gatita la cuptor la foc mic