Costita de purcel cu ceapa

de mihaelar63 in Porc, 1 Sep 2018 | 3161 vizualizari

 

 Costita proaspata de purcel primita de la unchiul  de la tara  asteapata sa fie pregatita . Rapid ca foamea este mare !!!! Sotul a dorit o mancare mai simpla ca la mama acasa . Buna a fost si asa fara mod complicat de preparare si condimente rare .
 

 

INGREDIENTE

  • .5 kg costita purcel
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 3 catei de usturoi
  • 1varf cutit boia rosie
  • 1 varf cutit piper
  • sare
  • legume pentru salata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de purcel cu ceapa:

  1. Costita se feliaza si se spala .
  2. Puneti costita intr-i cratita , sarati si acoperiti cu apa .
  3. Ceapa se curata , se spala si se toaca marunt .
  4. Ardeii se curata , se spala si se taie cubulete .
  5. Adugati la fiert ceapa si ardeii.
  6. Fierbeti aproape o ora pana carnea devine patrunsa .
  7. Din cand in cand adugati putina apa daca este nevoie .
  8. La sparsitul prepararii adugati boia si piper .
  9. Aveti grija , boiaua prin prajire devine amara .
  10. Serviti costita de purcel insotita de garnitura si salata preferata .

TIPS-URI

1

Daca aveti ingrediente proaspete si de calitate prepararea simpla duce la un rezultat savuros .

2

Aveti grija , boiaua prin prajire devine amara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de purcel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot