Costite de miel cu leurda si ceapa verde

de mihaelar63 in Oaie, 17 Apr 2020 | 2244 vizualizari

 

 Costitele de miel proaspete nu au necesitat o preparare prea sofisticata. Calitatea si prospetimea carnii suplinesc un proces de gatire complicat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costite miel
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 cepe verzi
  • 1 legatura mica de leurda
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de miel cu leurda si ceapa verde:

  1. Costitele de miel se  curata cu atentie , se portioneaza si se spala .
  2. Lasati costitele sa se zvante sau le uscati cu un servet .
  3. Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul de masline si se infierbanta .
  4. Puneti costitele la prajit cu partea grasa -carnoasa in jos .Sarati si piparati.
  5. Dupa ce se rumenesc bine se intorc .Operatiunea se poate repeta pana veti fi multumiti de rezultat .
  6. Se taie o ceapa si leurda marunt si se pune in tigaie .
  7. Adugati si un pahar de apa .Puneti capac si lasati sa se infuzeze carnea cu verdeata .
  8. Cand apa s-a evaporat se lasa din nou sa se rumeneasca carnea .
  9. Serviti costitele  de miel ,calde insotite de salata si/sau garnitura preferata .

                                      Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Calitatea si prospetimea carnii suplinesc un proces de gatire complicat .

2

Noi am servit costitele de miel cu salata verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de miel cu leurda si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel in vas roman