Costițe de porc si cartofi la cuptor

de iry-gabriela in Porc, 7 Apr 2015 | 8113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucăți coaste de porc
  • 5-6 cartofi (fiecare cat dorește )
  • o doza bere (la alegere)
  • delikat Secretul gustului
  • ulei si foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costițe de porc si cartofi la cuptor:

Se iau coastele,  se spală si se așează  intr-o tavă i  care am adăugat un pic de ulei (nu prea mult pentru ca sigur vor lasa un pic dingrăsimea ei).

Separat se curăță cartofii, se vor spăla si apoise vor tăia rondele de 0,5 mm si se va ,,împăna,, coastele.

Se va condimenta cu delikat (dar nu prea mult) si cu câteva foi dafin, iar la final se va turna berea atat cat sa le cuprina. Berea având rol de fragezire pe timpul preparării.  

Tava se va acoperi cu folie de aluminiu si se va da la cuptor la foc moderat pana se vor inmuia cartofii, după  care se va da folia deoparte si se va lăsa  sa se rumenească atat carnea cat si cartofii.

De preferat a nu se  întoarce carnea pe timpul fierberii. Se servesc calde cu mamaliguta sau cu muraturi .

POFTĂ BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costițe de porc si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului