Cotlet de porc cu piure de cartofi

de -Licurici- in Porc, 24 Iul 2015 | 2977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet de porc
  • 3-4 cartofi albi
  • 50 g unt
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu piure de cartofi:

  • Bucatile de carne le-am spalat apoi le-am dat cu sare, piper si cimbru, pe ambele parti, apoi le-am pus intr-un vas termorezistent si le-am bagat la cuptor.
  • Intre timp, am pregatit piureul de cartofi. Cartofii i-am curatat, i-am spalat si i-am taiat cubulete, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, i-am pasat, am adaugat untul si am potrivit de sare.
  • Am servit cotletul de porc si piureul cu castraveti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galuste de cartofi cu carne in sos de rosii si smantana