Cotlet de porc marinat in sos de ierburi aromate

de Bucataras Medi in Porc, 6 Ian 2011 | 6600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc cu os
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • boia
  • busuioc uscat
  • patrunjel uscat
  • oregano uscat
  • 3 linguri cu vin
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc marinat in sos de ierburi aromate:

Cotletele le batem usor cu ciocanul de snitele .Separat intr-un vas facem urmatorul amestec:se amesteca usturoiul zdrobit  cu busuiocul, patrunjelul, oregano si boiaua.Turnam uleiul putin cate putin , apoi vinul si apoi condimentam dupa gust cu sare si piper.Turnam acest amestec peste cotlete si dam la frigider pentru 4-5 ore dupa care scoatem si asezam cotletele intr-o tava unsa cu putin ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.

Servim cu o garnitura de orez cu porumb.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat in sos de ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

ela 1

10.01.2011, 21:52

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 12:46

Dia............

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 12:46

Ela iar mananci?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Braciole di maiale impanate al forno