Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor

de ala_oancea in Peste, 23 Sep 2009 | 12409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlete de rechin
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • ceapa verde
  • marar
  • cartofi
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • sare, piper
  • condiment picant (ardei iute, piper rosu, arahide)
  • rozmarin uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor:

Se aseaza cotletele in tava, se stopesc cu zeama de lamaie, se condimenteaza, se aseaza deasupra ceapa verde si mararul tocat si se stopesc cu ulei de masline.
Intr-o alta tava se aseaza cartofii si ceapa. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza si se amesteca. Deasupra, din loc in loc se aseaza rosiile.

Se pun tavile in cuptor, pestele sus, cartofii jos. Se lasa in cuptor vreo 30 de minute la 180C. Cartofii se pot lasa mai mult, depinde cat ii vreti de prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ala_oancea 1

23.09.2009, 23:30

Multumesc Rechinul l-am luat congelat, de la Real, pretul undeva la 12 lei/kg.

Bucataras Dragos 1

13.12.2009, 19:05

rechin...hmmm ....cred ca are gust bun eu nu am incercat

Bunica 1

30.01.2010, 11:50

Arata minunat ! Astazi am pus si eu la macerat cotlete de rechin.Reteta mai tarziu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste