Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
E bun cioroiul asta, mai ales cand ai chef de vizite...:))))))
Crestam bucata de cotlet, presaram putina sare. Punem 50 ml ulei intr-o tigaie, lasam sa se incinga si rumenim cotletul pe o parte si pe alta. Scoatem cotletul rumenit, presaram condimente peste el, apoi punem cateii de usturoi in crestaturi.
Punem 50 ml ulei in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l, asezam cotletul condimentat si impanat, adaugam 1/2 pahar cu apa, punem capacul si setam aparatul la functia higt pentru 3 ore ( sau cat stai in vizita )......Dupa 3 ore, turnam amestecul de rosii cu ardei si bagam vasul aparatului in cuptor, pentru 30 min. sa se rumeneasca putin. Se poate servi cu orice fel de garnitura.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult