Cotlete cu sos de rosii si masline

de ionela2682 in Porc, 27 Iul 2010 | 6466 vizualizari

 

Reteta am gasit-o intr-o brosura de la Kaufland ,mi s-a parut interesanta si am zis sa o incerc ,sincer nu mi-a parut rau pt ca a iesit ceva delicios( cu mici modificarei recunosc)

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete fara os
  • 400 g rosii in bulion ( eu am folosit 4-5lg bulion si2 rosii ) ,
  • 2 felii sunca presata ( am folosit pastrama) ,
  • 50 g masline fara samburi ,
  • 50 ml vin ( am mai adaugat 1/2 pahar de apa) ,
  • 2 catei de usturoi ,
  • 50 ml ulei ,
  • sare ,
  • piper ,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete cu sos de rosii si masline:

-cotletele se spala si se bat cu ciocanul de snitele,se sareaza si pipereaza se trec prin faina

-se prajesc putin pe ambele parti in putin ulei alaturi de pastrama taiata subtirel

-se scot cotletele si fasiile de pastrama iar in uleiul ramas se adauga bulionul si rosiile taiate ,dar si 1/2 pahar apa
-maslinele si catei de usturoi
se adauga vinul si se lasa putin sa scada,saram si piperam daca este cazul iar la final adaugam patrunjel tocat.
-in reteta originala se mai punea si ciuperci dar cum eu sunt alergica la ele le-am eliminat de tot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete cu sos de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii