Cotlete de porc gratinate la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2021 | 3491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc- 300 g
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 catei mici de usturoi
  • 1 ceapa mica rosie
  • 2 felli subtiri de cascaval Leerdammer
  • sare, piper
  • boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc gratinate la cuptor:

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Ungeti carnea cu ulei, puneti sare si piper.
Puneti carnea intr-un vas pentru cuptor. Presarati deasupra ceapa si usturoiul
Acoperiti vasul si puneti-l in cuptorul incalzit la  180°C timp de 20 minute. Descoperiti si puneti peste carne feliile de cascaval . Dati din nou la cuptor fara sa acoperiti timp de 20-25 minute sau pana cand branza se topeste si se coloreaza. Serviti cu o salata, sau cu muraturi....carnea se topeste in gura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci