Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Iată o rețetă rapidă de post. Dacă doriți, puteți folosi acest preparat ca și garnitură la friptură.
Cureți legumele, după care le speli și le tai cubulețe.
Într-o tigaie încinsă, pui 2 linguri de ulei și adaugi legumele, cimbru, sare si piper și o cană cu apă și lași să fiarbă în vasul acoperit, până când legumele se înmoaie.
Scoți legumele pe o farfurie, mai adaugi puțină apă (să fie aproximtiv 150 ml de apă in tigaie) și când fierbe, adaugi cous cous-ul, oprești focul și îl lași 5-7 minute acoperit cu capacul, pentru a absorbi toată apa. Cu o furculiță, amesteci cous cous-ul până se desface bob cu bob și apoi adaugi legumele și amesteci ușor. Presari pătrunjelul tocat și servești preparatul ca atare sau ca și garniture pentru friptură.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult