Cous cous cu rosii,masline si ceapa

de JustLoveCookin in Mancaruri de post, 26 Noi 2010 | 13254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cous cous
  • 270 ml apa in care am dizolvat un cub knorr de legume
  • cateva rosii cherry
  • 1 ceapa
  • masline
  • 1-2 linguri ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous cu rosii,masline si ceapa:

Punem la fiert apa in care eu mi-am permis sa pun si un cub knorr.Cand a fiert,punem cous cous-ul si stingem imediat.Amestecam putin si acoperim cu un capac, respectand instructiunile de pe cutie,deci il lasam asa cca 4-5 minute. Intre timp taiem ceapa feliute subtiri,rosiile si maslinele la fel.Le punem intr-un castron si asezonam cu ulei de masline,sare si putin oregano.

Punem uleiul peste cous cous,si punem tigaia din nou pe foc foarte mic.Amestecam 1-2 minute.Luam de pe foc si lasam la racit. Cand s-a racit,amestecam cous cous-ul cu salata,si lasam la rece putin.Este absolut minunat…Va recomand cu caldura sa il incercati.

Cei care nu tin post,pot pune si 1-2 conserve de ton,scurs de ulei sau saramura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu rosii,masline si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille la cuptor