Cozze alla marinara

de Bya Ralu in Fructe de mare, 3 Mai 2012 | 8255 vizualizari

COMENTARII (20)

Alinutza80 1

03.05.2012, 21:43

foarte bune

Adinuta 1

03.05.2012, 22:01

super!

Bya Ralu 1

03.05.2012, 22:02

multumesc

MotanLaOale 1

03.05.2012, 22:07

mena29 1

03.05.2012, 22:18

Sim0na 1

03.05.2012, 22:18

Nu am facut niciodata... Va trebui pana la urma sa ma apuc de treaba

Bya Ralu 1

03.05.2012, 22:20

motanel
mena
simo incearca-le ca sunt super bune

Laly 1

03.05.2012, 22:20

Nici eu nu am facut,cred ca sunt gustoase

cocolina 1

03.05.2012, 22:32

foarte bune eu le gatesc diferit

Bya Ralu 1

03.05.2012, 22:45

sa incerci laly
data viitoare le incerc si eu altfel

jolygina 1

03.05.2012, 23:03

interesant

iry-gabriela 1

03.05.2012, 23:21

Bya Ralu 1

03.05.2012, 23:29

bliss 1

04.05.2012, 08:52

Mie imi plac la nebunie! Aia de la restaurant nu le-au tinut mai mult ca sigur la cuptor, scoicile se fac relativ repede, cred ca mai puteai sa le lasi putin pe aragaz, mai ales ca-si lasa si zeama. Eu cand fac paste le las cam 10-15 minute. Cred ca au fost o bunatate!

Bya Ralu 1

04.05.2012, 09:19

a fost suficienta zeama bliss mersi de sfat

Lau 1

04.05.2012, 11:04

bune

Bya Ralu 1

04.05.2012, 17:29

mamaieelena 1

04.05.2012, 17:48

bun,bun

Bya Ralu 1

04.05.2012, 18:13

mult mesc

Bya Ralu 1

04.05.2012, 18:13

multumesc vroiam sa spun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Scoici Saint-Jacques pe pat de mango cu spumă de vanilie şi lime