Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi

de Ina in Peste, 13 Dec 2015 | 4644 vizualizari

 

"Nicio masa fara peste", sau ... " peste, vecina! " cum zicea o reclama comunista :))) 
O reteta delicioasa :X 

 

INGREDIENTE

  • -8 bucati mari de crap ( eu am avut un crap de 3,5 kg )
  • -100 ml ulei
  • -150 g bulion
  • -2 capatani de usturoi
  • -1 lamaie mare
  • -200 ml vin alb
  • -piper,
  • -sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi:

Crapul se curata, se spala, se da sare si piper si se freaca cu usturoi.

Se asaza intr-o tava cu ulei, in care s-a pus o bucata de hartie de copt pentru ca pestele sa nu se prinda de tava.

Se toarna pe deasupra bulionul subtiat cu apa si mujdeiul de usturoi si se da la cuptor, stropindu-se din cand in cand cu sosul format. Cantitatea de lichid nu trebuie sa depaseasca inaltimea bucatilor de peste.

Cand este aproape gata, se asaza peste peste felii de lamaie, se toarna vinul si se da vasul la cuptor din nou pentru inca 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (26)

Andra_Constantinescu 1

14.12.2015, 22:20

Bun bun!

dantes 1

15.01.2016, 07:47

Bun!

RuxyRux 1

17.01.2016, 21:40

Wow! Asa mult imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bacalhau à Brás (cod)