Crap in crusta crocanta

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 12 Dec 2011 | 6205 vizualizari

 

Stiti bine ca eu nu ma incurc cu retete sofisticate........eu merg pe principiul simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de crap
  • o mana fulgi de porumb
  • 2 oua
  • faina
  • marar verde
  • zeama de lamaie
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta crocanta:

Pestele se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Din ouale batute si faina facem un aluat ca cel de clatite pe care il condimentam cu sare si piper.Taiem marunt mararul si il adaugam in aluatul de mai sus, amestecand bine. Dam pestele prin acest aluat ar apoi prin fulgii de porumb pe care eu i-am lasat intregi,deci nu i-am faramitat de data aceasta.Si inca ceva ...........am dat pestele doar pe partea de sus si cea de jos prin fulgii de porumb  ...........nu si partile laterale........asta pentru ca ....nu stiu,a fost ceva de moment.Presam putin, astfel incat fulgii sa se lipeasca si apoi prajim in ulei incins .

Cand pestele este gata facut scoatem  fileurile pe un prosop absorbant apoi servim cald  alaturi de o garnitura............eu carofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

13.12.2011, 20:44

multumesc ruxy.......esti draguta ca de fiecare data de-altfel.................te pup si te imbratisez cu mult drag.................

gaby_duceag 1

13.12.2011, 20:49

De asta ziceai ca l-a gatit George, nu?

La Ancuta 1

13.12.2011, 23:28

"De asta ziceai ca l-a gatit George, nu?"... uite cum da Gaby din casa

Pestele e grozav... dar nu il mai laud mult, ca ziceai ca nu mai ai

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plachie de caras