Crap la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 14 Feb 2014 | 8697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg crap
  • 300 g cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • condimente: sare, busuioc si maghiran dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Curatam pestele, il taiem in felii si il asezam intr-o tava de cuptor.

Adaugam cartofii cuburi si ceapa julien, cateii de usturoi si condimentele.

Stropim totul cu ulei si dam tava la cuptor pana ce cartofii sunt bine patrunsi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor