Crap la gratar cu sos

de katty in Crap / Caras, 7 Iun 2020 | 2261 vizualizari

 

Pentru cei care nu iubesc sosurile, am  pregatit crap la gratar. Simplu, rapid si delicios.Si pana pestele s-a rumenit frumos, am facut si un sos delicios cu unt, usturoi, patrunjel si zeama de lamaie

 

INGREDIENTE

  • 500 gr crap
  • sare
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • sos:
  • 40 gr unt
  • patrunjel verde
  • usturoi pisat
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar cu sos:

Portionam pestele si il spalam. Il scurgem si il tamponam cu un prosop absorbant, apoi presaram sare si il lasam la rece 15 minute.

Dam pestele prin faina, il scuturam bine de excesul de faina si il stropim cu ulei.

Incintam bine gratarul si asezam pestele. Il prajim bine pe ambele parti.

Intre timp pisam usturoiul, tocam fin patrunjelul si le punem intr-un castronel. Adaugam zeama de lamaie, sare, piper.

Topim untul intr-un ibric si il turnam peste restul ingredientelor.

Omogemnizam bine. Servim pestele cu sos si mamaliga.

TIPS-URI

1

pestele dat prin faina si stropit cu putin ulei va avea o crusta frumoasa si nu se va lipi de gratar

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

laura_n 1

08.06.2020, 15:41

Ce bunaciune!

Panacris 1

08.06.2020, 16:28

dantes 1

09.06.2020, 11:28

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap cu za 'atar - la cuptor