Crap pe pat de cartofi la cuptor

de vero_closca in Crap / Caras, 4 Mai 2010 | 20311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap
  • 3 cartofi mai mari
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 ardei galben si unul rosu
  • 3 rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe pat de cartofi la cuptor:

se curata,se spala si se portioneaza pestele.cartofii se curata,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun pe fundul unei tavi unse in prealabil cu ulei.se aseaza pestele deasupra,apoi se adauga ardeii taiati rondele , rosiile felii si cateii de usturoi intregi.se presara sare si piper dupa gust,se toarna putin ulei deasupra ,se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins pt 30 minute.

pasta de tomate se amesteca cu 2-3 catei se usturoi taiati marunt,patrunjelul tocat ,piper si o cescuta de apa si se toarna peste peste dupa expirarea celor 30 minute.se introduce tava la cuptor pt inca 15 minute ,de aceasta data fara folie,pt ca pestele sa se rumeneasca!este o reteta delicioasa,pestele este fraged iar cartofii moi si foarte gustosi! pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe pat de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

susu 1

04.05.2010, 22:53

super, 5 furculite. noi mancam foarte sanatos, peste si legume la abur. salvez reteta

nadina73 1

04.05.2010, 23:30

ela mersi mult sincer axcuma ma vazut ai dreptatedar am pus , inca nu am patit dar daca ma lasa memoria asa repede e bai maredar uite acula ma rezolvat problema gata le-am pus

Criscros 1

05.07.2011, 23:00

Excelent
Tocmai am terminat de mancat
Ms de reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap prajit