Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat

de mihaelar63 in Crap / Caras, 11 Ian 2021 | 2546 vizualizari

 

 Nu am descoperit eu America. Poate voi stiti de trucul acesta. Eu l-am descoperit singura. Sa pun in uleiul de prajit pestele, putin usturoi si o crenguta de cimbru  verde.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc crap proaspat - 800 gr
  • 200 gr faina malai
  • 200 ml ulei floarea soarelui
  • 2 crengute cimbru verde
  • 3 catei usturoi
  • piper negru macinat
  • sare
  • Salata preferata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat:

  1. Initial am pus doar un crap . Mi-am zis ca ajunge .
  2. Dupa ce am gustat prima feliuta prajita, am suplimentat materia prima [ atat de bun a fost ].
  3. Crapul se portioneaza in felii potrivite pentru a le intoarce la prajire usor, sa nu se sfarame .
  4. Condimentati pestele cu sare si piper .
  5. Puneti uleiul la incins . In ulei se pune usturoiul in catei intytregi si cimbrul verde .
  6. Se da crapul prin faina de malai si se prajeste in uleiul incins .
  7. Cand observati ca usturoul se face maroniu , il scoteti . Prin prajire excesiva usturoiul va da un gust amar , uleiului .
  8. Bucatile de peste se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie .
  9. Servetul de hartie are rolul sa absoarba uleiul in exces .
  10.  Serviti crapul in malai alaturi de salata preferata .
  11. Noi am avut salata de verdeturi , castraveti si ridichi .
  12.  Sa nu aruncati cimbrul prajit .Cimbrul verde prajit a avut un gust crocant si delicios .
  13.   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Crapul se portioneaza in felii potrivite pentru a le intoarce la prajire usor, sa nu se sfarame .

2

Cand observati ca usturoul se face maroniu , il scoteti . Prin prajire excesiva usturoiul va da un gust amar , uleiului .

3

Bucatile de peste se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie .

4

Servetul de hartie are rolul sa absoarba uleiul in exces

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Ksenya 1

13.01.2021, 10:22

de 100 de ori bun

mirela0911 1

14.01.2021, 14:33

Bun, tare bun!

oanapl 1

15.01.2021, 18:05

Ce idee bună! O să pun și eu în ulei usturoi și o crenguță de cimbru!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap pane