Creier pane

de epurasha2bb in Porc, 8 Mar 2010 | 10515 vizualizari

 

de vreo saptamana aveam pofta de creier pane si azi, fiindca e ziua mamei, l-am pregatit special cu gandul la mama fiindca ei ii place mult si ne facea des cand eram mai mici.Sper sa va placa si voua.

 

INGREDIENTE

  • 500 g creier de porc
  • 1 ou
  • 1 cana faina
  • 1 cana pesmet
  • sare
  • piper
 
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Daca aveti creier congelat lasati sa se decongeleze la temperatura camerei, apoi curatati creierul si il dati prin apa cu putin otet intr-o sita.Apoi bateti un ou si pregatiti un amestec de faina cu pesmet.Sarati si piperati creieul.Dati bucatile de creier prin ou, apoi prin faina cu pesmet.Prajiti in ulei incins si apoi scaoteti pe servet absorbant.Serviti cu cartofi prajiti si salata de rosi cu ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 09:35

Si mie imi place creierul pane,o bunatate.Felicitari.

Oana 1

09.03.2010, 13:52

Si noua ne place mult de tot

rose 1

09.03.2010, 17:54

e favoritul meu.Ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu pesmet