Crema de branza de capra cu chives si rodie

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2010 | 5770 vizualizari

 

Good Food iti propune sa incepi weekendul cu o cina relaxanta cu prietenii, pentru care nu trebuie sa gatesti mai mult de o ora. Lista de cumparaturi si orarul te vor ajuta sa-ti iasa totul ca la carte.

 

INGREDIENTE

  • 150g branza de capra, moale, fara coaja
  • 250g de ricotta
  • semintele de la ½ rodie
  • ½ legatura mica de chives, maruntita
  • 1 lingura de miere lichida
  • 2 lingurite otet de vin alb sau rosu
  • paine cu coaja crocanta, pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza de capra cu chives si rodie:

1. Se amesteca într-un bol branza de capra cu ricotta, apoi – cu ajutorul unei spatule – se întinde amestecul pe o farfurie întinsa. Se presara cu semintele de rodie si chives si se lasa deoparte pana aproape de servire.

2. Se amesteca mierea si otetul si se stropeste cu acest amestec crema de branza, chiar înainte de servire.

PS. Aceasta reteta este publicata pe www.bucataras.ro prin acord cu revista Good Food

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza de capra cu chives si rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu somon