Cremă de ciocolată

de madi_marin in Dulciuri, 11 Iul 2012 | 5163 vizualizari

 

Chiar dacă reţeta asta nu e demnă de nr. 400, vă asigur că e foarte gustoasă şi că am facut-o pentru voi toţi, dragii mei bucătăraşi. Vă îmbrăţişez pe toţi cu mare drag şi vă mulţumesc pentru toate momentele minunate şi haioase pe care mi le-aţi oferit !

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frişcă lichidă
  • 100 g ciocolată amăruie
  • 1 linguriţă de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremă de ciocolată:

Frişca şi ciocolata se pun la foc mic. Se adaugă şi cacaoa şi se amestecă continuu până ce totul s-a omogenizat.

Se dă compoziţia la frigider pentru 20 de minute, apoi se spumează puţin cu mixerul.

Se serveşte rece ca atare, cu fructe sau frişcă sau se poate aroma cu mentă sau rom.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremă de ciocolată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

madi_marin 1

12.07.2012, 18:49

bunica...multumesc...

Steffy 1

12.07.2012, 21:20

Ce bine arata!

madi_marin 1

13.07.2012, 12:59

Steffy...multumesc...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
desert cheesecake marmorat cu ciocolata