Crema de cocos cu zmeura

de adnia in Dulciuri, 17 Feb 2013 | 3598 vizualizari

 

Am tot vorbit in ultima vreme de alimentatie sanatoasa, dieta fara grasimi, produse fara gluten, hrana raw-vegana, am incercat din ce in ce mai multe retete de acest fel...si trebuie sa dac Cezarului ce-i al Cezarului, adica sa recunosc faptul ca mai toate acestea au un gust atat de bun, ca nici mie nu mi-a venit sa cred!
Mi-am cumparat carti de bucate speciale, am studiat problema pe internet si mi-am facut un bagaj de cunostinte noi si retete care stau la rand sa fie incercate. Incetul cu incetul o sa vi le prezint si voua, poate veti gasi ceva care sa va inspire:)
Astazi avem o minunata si aromata crema de cocos cu zmeura!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 1 nuca cocos proaspata
  • 1 lingura miere
  • zmeura congelata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de cocos cu zmeura:

Am spart nuca de cocos, dupa ce, in prealabil, am scurs apa din ea. Am curatat-o de coaja, am taiat-o in bucatele mici si am bagat-o in blender, impreuna cu zmeura congelata si mierea. Am blenduit foarte bine, pana am obtinut o crema fina si gustoasa.
E perfecta si pt. vremea fierbinte din timpul verii.

TIPS-URI

1

pt. a pasa totul foarte bine aveti nevoie de un blender cu putere mare. In caz contrar, e mai bine sa pasati intai nuca de cocos, si abia apoi sa adaugati restul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cocos cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos si crema de vanilie