Crema de iaurt cu castraveti

de Hutzanca in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2009 | 12012 vizualizari

 

Crema se potriveste foarte bine cu mancaruri de carne sau se consuma singura doar cu paine

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete de sera
  • marar
  • 5catei de usturoi
  • sare
  • 500g iaurt gras
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de iaurt cu castraveti:

Castravetele se curata de coaja si de semintele din interior si se razuieste marunt.Mararul de asemenea se taie marunt.Usturoiul se zdrobeste cu sare.La usturoi se adauga iaurtul,catravetele razuit si mararul si se amesteca bine.Se condimenteaza cu sare si piper.Toata compozitia se pune intr-un castron din care se va servi la masa,se stropeste cu ulei si se pune la rece inainte de a fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de iaurt cu castraveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Batata bi kezbera