Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ligia Bxl in Dulciuri, 25 Apr 2016 | 10414 vizualizari
AndrutzaP 1
Bunaaa!!!
Ligia Bxl 1
merci,chiar e buna si o crema foarte fina
Geanina87 1
Ela68 1
siropul de zahar se pune asa fierbinte peste albusurile batute sau nebatute ? multumesc
marcela1979 1
Ela scuze,am modificat reteta,era vorba de galbenusuri sau oua intregi se pune in fir subtire compozitia de zahat fiert ptr a nu deveni omleta ,normal noi lucram cu oua intregi aceasta crema,dar se poate si doar cu galbenusuri
Bunica 1
multumesc, o s-o incerc pentru ornat
sper sa-ti iasa
MotanLaOale 1
laura_n 1
Multumim mult, Ligia ca ne impartasesti!
anca_rm 1
Multumesc mult dragii mei
Laurici cu drag si alte retete pe viitor
simona72 1
Bine de stiut, este o crema care te poate insela foarte usor Eu o fac destul de rar...cremele cu unt nu se numara printre preferate...
Gherca Daniela 1
alilianaa 1
Interesant.
Constelatialeu 1
Rocsi 1
Simona este atat de fina ca o mancam,,lingeam,, asa goala dar trebuie mancata cu limita
CameliaR 1
Cat de bine arata!
Bya Ralu 1
am salvat-o
silvi0ara 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:56
la 19:20
de Retete_gustoase 1
la 19:08
la 18:14
la 14:56
de gaby_duceag 8
5 comentarii
de Bucataras 6
4 comentarii
3 comentarii
de vasimur 4
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Catalina L
Rocsi
Alexandra Elena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulia10 1
moni_marih 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!