Creveti cu taitei din orez

de Ksenya in Fructe de mare, 25 Mar 2013 | 11824 vizualizari

 

M-am hotarat sa continui cu retete cu timp de preparare sub 15 minute.
Va prezint o reteta rapida si gustoasa cu putine calorii.

 

INGREDIENTE

  • creveti curatati 1 kg
  • gimbir cat degetul mare, dat prin razatoare
  • ulei de masline 5 linguri
  • cognac 50-70 ml
  • un morcov taiat julien
  • 2 linguri sos dulce -picant
  • 2 linguri sos soia
  • cozi de ceapa verde
  • pachet taitei din orez chinezesti
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu taitei din orez:

Se spala crevetii si se pun la prajit la foc mediu in ulei cca  3 minute, se scot pe un platou si se lasa la racit, apoi ii curatam si ii adaugam in uleiul ramas in care s-au calit morcovul si ghimbirul, flambam cu cognacul, apoi adaugam sosul de soia, sosul dulce -picant, potrivim cu sare.

Adaugam pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj ,totul  amestecam si presaram cu ceapa taiata marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

pentru ca sa fie mai picant, putem adauga mai mult sos picant

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu taitei din orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

26.03.2013, 09:46

Rocsi 1

26.03.2013, 20:33

Ce aspect frumos

Bya Ralu 1

07.06.2013, 18:36

yammyyyyyyyyyyyyyy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu creveti si midii