Creveti in stil spaniol

de Satisfyyourcravings in Fructe de mare, 3 Noi 2016 | 3984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame creveti mari, decorticati (eu am folosit congelati)
  • ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 15 grame patrunjel tocat
  • Condimente:
  • 1 1/2 lingurita paprika afumata
  • 1/2 lingurita cumin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita pudra de chili
  • 1/2 lingurita piper cayenne
  • 1/2 lingurita ceapa pudra
  • 1/2 lingurita usturoi pudra
  • sare, piper
  • 1/4 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti in stil spaniol:

Se decongeleaza crevetii, daca este nevoie. 

Se amesteca toate condimentele intr-un vas. 

Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu si se caleste usturoiul taiat in jumatati, 2 minute. Se indeparteaza din tigaie. 

In aceeasi tigaie, se adauga crevetii presarati cu sare si piper si se gatesc la foc mare 1-2 minute pe ambele parti. 

Se adauga apoi condimentele, usturoiul gatit si jumatate din cantitatea de patrunjel. Se mai gateste 30 de secunde, se adauga sare si piper daca este nevoie, apoi se indeparteaza de pe foc. 

La final, se presara patrunjel tocat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in stil spaniol" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

03.11.2016, 19:26

super buni

anca_rm 1

04.11.2016, 09:28

ador crevetii , vin la tine la o portie

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Scoici cu taitei de orez si oregano