Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Simplu, repede si delicios .... si tot mai bun este cand este facut de casa:)
Am folosit creveti proaspeti si frumosi cumpărati deja fierti la pescarie.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/10/creveti-pane.html
Curatam creveții.
Intr-un castron puneti crevetii si toate ingredientele de la marinada.
Amestecati si rezervati la rece cel putin 30 de minute.
Dupa acest timp adaugati galbenusul de ou si amestecati.
Intr-un wok/tigaie puneti cateva linguri de ulei la-ncalzit.
Dati fiecare crevete prin faina si puneti-le la prajit.
Rumeniti-le pe fiecare parte (cca 4 minute) si le scoateti pe hartie absorbanta.
Serviti-i simpli ca aperitiv sau ca mancare acompaniati de orez alb sau taietei chinezesti.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult