Crispy strips la cuptor

de stefy_a in Pui, 31 Mai 2016 | 16094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • o canita fulgi de porumb
  • 50 g faina
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • sare, piper si condimentele voastre preferate: eu am folosit doar boia de ardei dulce pe langa sare si piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy strips la cuptor:

- fulgii de porumb se pun intr-o punga si se maruntesc partial- eu i-am maruntit putin, cu ajutorul ciocanului de snitele

- intr-un bol se bat ouale cu laptele si condimentele, sarea si piperul

- separat faina se pune pe o farfurie intinsa

- pieptul de pui se taie fasii, se trece prin faina, apoi prin ou si in final prin fulgii de porumb maruntiti

- fasiile de piept de pui, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, care a fost unsa in prealabil cu ulei, pentru a nu se lipi carnea de ea

- tava cu pieptul de pui, se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade, si se tin circa 20-25 de minute

- se pot servi cu salata, sosuri sau cartofi aromati la cuptor, asa ca in cazul nostru

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy strips la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

AndrutzaP 1

31.05.2016, 11:50

Buniiii! Mi-ai facut pofta

-Licurici- 1

31.05.2016, 13:19

Foarte, foarte bune!

MotanLaOale 1

03.06.2016, 08:39

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel