Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
- fulgii de porumb se pun intr-o punga si se maruntesc partial- eu i-am maruntit putin, cu ajutorul ciocanului de snitele
- intr-un bol se bat ouale cu laptele si condimentele, sarea si piperul
- separat faina se pune pe o farfurie intinsa
- pieptul de pui se taie fasii, se trece prin faina, apoi prin ou si in final prin fulgii de porumb maruntiti
- fasiile de piept de pui, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, care a fost unsa in prealabil cu ulei, pentru a nu se lipi carnea de ea
- tava cu pieptul de pui, se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade, si se tin circa 20-25 de minute
- se pot servi cu salata, sosuri sau cartofi aromati la cuptor, asa ca in cazul nostru
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult