Crochete cu branza Edam

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2017 | 2611 vizualizari

 

Vor placea atat celor mici, cat si celor mari :) Crocante si gustoase, le puteti servi ca aperitiv sau cu o salata verde bine asezonata.
Am folosit  branza olandeza Edam cumparata direct de la sursa la Groningen in Olanda.
Puteti face din cascaval daca nu aveti Edam.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/02/crochete-cu-branza-edam.html

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de branza Edam
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • piper
  • paprika
  • faina
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete cu branza Edam:

Dati branza pe razatoare. Adaugati, oul, faina, piperul si paprika.

Amestecati toate ingredientele si formati bile mici.

Dati-le prin faina si prajiti-le in uleiul incins, pana cand devin colorate pe toate partile.

Scoateti-le pe o hartie absorbanta si serviti-le cat mai repede :)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete cu branza Edam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

11.02.2017, 20:12

Mmmm, cam bune!

Rahela Velicu 1

13.02.2017, 19:54

mihaelar63 1

14.02.2017, 07:36

) Deci ai fost in Olanda , special pentru crochete , sa aduci Edamul Imi place mult aroma lui . Imi place si textura pe care o vad in imagini . Ce am gasit eu pe aici nu prea seamana Daca stiam , te suparam sa bombardezi si incoace ))

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu branza si marar