Crochete cu dovlecei

de Rocsi in Mancaruri de legume, 24 Iul 2012 | 12313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 150 gr cascaval
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • marar uscat(daca aveti verde e mai bun)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete cu dovlecei:

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Luam cate putin din dovlecelul ras intre maini si il stoarcem bine de zeama ce au lasat-o. Cascavalul il radem si il punem peste dovlecei. Ouale le batem spuma, apoi le turnam peste dovleac impreuna cu faina, mararul, sare si piper dupa gust. Usturoiul il curatam, il pisam si il adaugam si pe el. Amestecam bine intreaga compozitie.

Ungem o tava cu margarina si asezam hartie de copt. Luam cate putina compozitie si o modelam ca niste degete mai groase. Le asezam in tava cu putin spatiu intre ele.

Introducem tava in cuptorul incins. Lasam crochetele pana prind o culoare maronie, dar nu prea inchise ca le ardeti. Cand sunt gata le scoateti la racorit.

Pot fi servite atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Rocsi 1

24.07.2012, 23:49

Miha bine ai revenit

CookieMonster 1

29.03.2013, 13:26

ce frumoase ti-au iesit

Rocsi 1

29.03.2013, 18:56

Multumesc Cookie

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de vara cu dovlecei, rosii si usturoi